2019-09-24 05:12:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Sikerül másoknak kihozni önt a sodrából

Napi horoszkóp szeptember 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön hetedik sorsterületén három planéta tartózkodik, köztük a Vénusz, aki egy feszítő fényszöget kap a Szaturnusztól. Hajlamos lesz félrevonulni és sötétebben látni a világot, mint amilyen. Mások ebből a merevséget, ridegséget érzékelik, előfordulhatnak ilyenkor szakítások, de az érett kapcsolatok túlélik ezeket a hullámvölgyeket.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz kvadrátot alkot az égen a Szaturnusszal, emiatt nincs most önbizalma, másokkal szemben sem nyitott. Néhány kapcsolat megszakadhat ilyenkor, de csak azok, amelyek már nem szolgálták a fejlődését. Lehetőleg pénzügyeit diszkréten kezelje.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr-Jupiter közötti szextilt önt több szinten is támogathatja. Egyrészt ez a két planéta felelős az ön párkapcsolatáért, amely láthatóan kiválóan működik. Másrészt ennek hatására visszaülhet az iskolapadba: kezdjen el valamit tanulni, sok sikerre számíthat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Önnek most óriási igénye van a figyelemre, szeretné, ha csodálnák vagy elismernék. Pénzügyi sikerekben része lehet, érdemes összeszednie a bátorságát, és belevágni a ma adódó üzleti lehetőségbe.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bolygók sok papírmunkát jeleznek, a mobilja is éjjel-nappal cseng. Nem igazán tud összpontosítani, pedig rendkívül fontos ötletei vannak, csak mire le tudna ülni, már ki is mentek a fejéből, jó lenne, ha rögtön leírná ezeket.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön második sorsterületét három planéta segíti, a hangsúly az anyagi ügyekre, a biztonságra tevődik. Befektetheti meglévő pénzét, de kérje ki előtte szakember véleményét. Ha lehet, kerülje a felesleges holmik megvásárlását, és ne vállaljon nagy kockázatot.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap, a Vénusz és a Merkúr ma az ön első sorsterületén utazik át. A megnövekedett energia és a megújult önbizalom most segíti önt abban, hogy valami új, szokatlan dolgot tegyen. A reflektorfény az öné, és az ön vezetői képességeire irányul, itt az ideje, hogy a saját útját járja!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az Oroszlán jegyében és az ön karrier sorsterületén elhozza önnek a jól megérdemelt csillogást. Munkája most beérett és támogatói is akadnak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter és a Merkúr fényszöge segít elsimítania párkapcsolati konfliktusait, és a hivatásában is komoly segítséget nyújt - ez rá is fér önre, mert legyünk őszinték, a mostani feladatait ön meglehetősen könnyedén kezelte.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Fenemód gyorsan változnak most ön körül a dolgok, tegnap még minden rendben ment, mára pedig magánéletét és pénzügyeit is fenyegetve érzi: sajnos a Szaturnusz-Vénusz közötti fényszög most nem kíméli önt sem.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold-Uránusz közötti feszítő fényszög a tervei hirtelen megváltoztatásával járnak. Ön meglehetősen könnyedén veszi a változásokat, és mindig van egy „B” terve. Bízzon abban, hogy most is képes lesz elővenni a tarsolyából egy mentő-ötletet… Ha mégsem, akkor is viselkedjen felnőtt módjára, és ne a környezetét okolja.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön hatodik sorsterületén vonul át az Uránusz fényszögében. Bármilyen áldott jó természet, most mégis sikerül másoknak kihozni önt a sodrából. Talán valamilyen lazító masszázs átmenetileg csökkentené ingerültségét.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: